Βιογραφικό

Η πρώτη μου επαφή με την κομμωτική τέχνη έγινε στα 13 μου χρόνια, όταν ηθελα να φτιάχνω τα μαλλιά στις φίλες μου. Από τότε είχα αποφασίσει πως αυτό ήθελα να είναι και το μελλοντικό μου επάγγελμα, σε αυτόν τον κόσμο ήθελα να ανήκω. Αυτό ήταν το παιδικό μου όνειρο… που τελικά άρχισε να υλοποιείται όταν αποφοίτησα το 1999 από τη σχολή κομμωτικής του Πάνου Διαμαντόπουλου, γνωστού στο χώρο, στην Κηφισιά με άριστα. Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε δίπλα στον Πάνο Διαμαντόπουλο, που ήταν για εμένα ο μεγάλος δάσκαλος…και μέντοράς μου. Με επέλεξε και με κράτησε κοντά στη σχολή και στα κομμωτήριά του για χρόνια, δίνοντας μου την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του σε τηλεοπτικά shows και καλλιστεία, δημιουργώντας περίτεχνα χτενίσματα και μαζεύοντας στις αποσκευές μου πολύτιμη εμπειρία και αξέχαστες στιγμές κοντά σε αυτόν και όλο του το team.

Μετά από την συνεργασία αυτή και για τα επόμενα έτη, εργάστηκα σε γνωστά και επώνυμα κομμωτήρια της Αθήνας, της Κηφισιάς και των Βορείων Προαστίων, αποκτώντας έτσι ακόμα περισσότερη τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής. Έχοντας αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια επέστρεψα το 2005 στη γενέτειρά μου το Κιάτο, τον αγαπημένο μου τόπο, όπου έκανα ένα νέο ξεκίνημα με ένα πελατολόγιο που είχε ήδη δημιουργηθεί. Έτσι προέκυψε αβίαστα και φυσικά η πρώτη μου ατομική επιχείρηση… το πρώτο μου κομμωτήριο by Rania!

Το 2009 οι ανάγκες του ολοένα και αυξανόμενου πελατολογίου μου με έκαναν να μεταφερθώ σε έναν μεγαλύτερο χώρο με υψηλή αισθητική, αντάξιο της τεχνογνωσίας μου. Έναν χώρο που λειτουργεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Με πίστη στις σύγχρονες ανάγκες κάθε πελάτη παρακολουθώ μαζί με τις συνεργάτιδές μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποικίλα σεμινάρια των ακαδημιών Vidal Sassoon, Toni & Guy και των εταιριών L’Oréal και Schwarzkopf που πραγματοποιούνται εντός και εκτός Ελλάδος.

Έχω παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια προσωπολογίας από τον Claude Juillard  και Salon Emotion από την L’Oreal, καθώς και έναν επιχειρηματικό κύκλο σπουδών σε επικοινωνία και διοίκηση: Management, Marketing Coaching, Human Resources, Communication, Customer Satisfaction.

Ράνια Κάιτατζη
Υπεύθυνη Κομμωτηρίου by Rania