Υπηρεσίες

Η νύφη είναι το πρόσωπο της ημέρας που επικεντρώνει όλα τα βλέμματα επάνω της.
Τα μαλλιά της θέλει να ακτινοβολούν την ημέρα του γάμου της. Η ημέρα του γάμου μπορεί να είναι για κάθε γυναίκα ένα δώρο από την ίδια στον εαυτό της.

Στόχος του κομμωτηρίου by Rania είναι να εναρμονίζονται τα μαλλιά με το νυφικό φόρεμα, να αναδεικνύουν το προσωπικό της στυλ, τα χαρακτηριστικά και την ιδιαιτερότητα κάθε νύφης στην πιο λαμπερή και συγκινητική μέρα της ζωής της.
Μπορούμε να κάνουμε τη νυφική προετοιμασία απόλαυση και να αρθεί το όποιο άγχος για το τελικό αποτέλεσμα.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας. Αφεθείτε στη μαγεία ενός δοκιμαστικού, του οποίου η εξέλιξη του μπορεί να χαλαρώσει τη νύφη μας, ακόμα και στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Δημιουργούμε χτενίσματα εναρμονισμένα με το στυλ και το ύφος του νυφικού φορέματος που αναδεικνύουν τα όμορφα χαρακτηριστικά κάθε νύφης.
Μια διαδικασία στην οποία πρέπει να λάβουμε υπόψιν όλες τις υπάρχουσες παραμέτρους, όπως το μήκος των μαλλιών, την ποιότητα της τρίχας, το κούρεμα και το χρώμα. Εναρμονίζουμε το χρώμα με το χτένισμα, δίνουμε όγκο και μήκος χρησιμοποιώντας μπομπάρια, extensions και τρέσες. Για ένα χτένισμα εντυπωσιακό χωρίς περιορισμούς, σας προτείνουμε μια ατελείωτη γκάμα από πρόσθετα μαλλιά, ποικίλα postiches, extensions ή πρόσθετες κοτσίδες, που μας βοηθούν τόσο να σας μεταμορφώσουμε για μια αξέχαστη εμφάνιση, όσο και για ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, όπου μόνον εσείς θα ξέρετε το μυστικό της επιτυχίας!

Δίνοντας έμφαση ωστόσο και πάνω από όλα στην υγεία της τρίχας κάνουμε θεραπείες αναδόμησης και bottox μαλλιών για περισσότερη λάμψη στο τελικό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Προτάσεις για αξεσουάρ ή κουάφ που στολίζουν το κεφάλι της νύφης και δίνουν ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα, είναι λεπτομέρειες που δεν αφήνουμε στην τύχη τους.
Λαμβάνουμε συνεχόμενη ενημέρωση και εκπαίδευση για τις νέες τάσεις κάθε σεζόν.
Παρέχουμε εξειδίκευση και εμπειρία που υπόσχεται ασφάλεια σε κάθε νύφη και με πολλές επιλογές τιμών.
Κλείστε ένα δοκιμαστικό στο χώρο μας και θα πειστείτε για το αποτέλεσμα. Ελάτε να διαλέξουμε μαζί αυτό που σας αντιπροσωπεύει και θα κερδίσουμε πάραυτα την εμπιστοσύνη σας.

Η υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας τροφοδοτεί και την αυτοπεποίθησή μας. Γιατί, πολύ απλά, είστε στα χέρια των ειδικών!

Δίνουμε προσωπικότητα στο χτένισμα σας. Τονίζουμε τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας.
Σας δείχνουμε τι σας ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας και πώς θα μπορούσατε με τη χρήση των κατάλληλων επαγγελματικών προϊόντων να το επιτύχετε και μόνη σας.

Τα μαλλιά είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας…αντανακλούν την ψυχική μας διάθεση. Για κάθε τύπο χτενίσματος επιβάλλεται για εμάς να λάβουμε υπόψη όλες τις αναλογίες του κάθε προσώπου, τα ψεγάδια του και ασφαλώς τα δυνατά του σημεία.
Ελάτε να δοκιμάσουμε ένα μοντέρνο χτένισμα, έτσι ώστε να μαγνητίσετε τα βλέμματα και να μην περάσετε απαρατήρητη.
Η μόδα εξελίσσεται, το διαδίκτυο ενημερώνει την κάθε γυναίκα και ο κομμωτής δημιουργεί και φυσικά φέρνει τη μόδα στα μέτρα σας. Ελάτε να κάνουμε ένα νεανικό χτένισμα για να ξεφύγετε από την πιεστική καθημερινότητα και να νιώσετε ξεχωριστή.
Μοντέρνα πιασίματα, μπούκλες, γαλλική πλεξούδα, ανάγλυφη ή και ψαροκόκαλο. Εξάλλου οι πλεξούδες αποτελούν ανέκαθεν τάση για κάθε περίσταση και μεταμορφώνονται σε φυσικά αξεσουάρ μαλλιών. Κυματιστά μαλλιά, beach waves, ponytails, ανέμελες αλογοουρές. Βαγκ το χτένισμα των σταρ, είναι ένα χτένισμα κλασικό και συγχρόνως μοντέρνο.

Image 1
Image 2
Image 3

Ανάλογα με την επιλογή του ντυσίματός σας μπορούμε να κάνουμε ένα περίτεχνο αρχαιοελληνικό πιάσιμο. Άλλη επιλογή θα ήταν ένα χτένισμα με το Steampod, το υπερσύγχρονο σίδερο ισιώματος που προστατεύει την τρίχα και δεν την καταστρέφει, όπως η συμβατική πρέσα ισιώματος. Θα σας προσφέρει ασυναγώνιστη λείανση χάρη στη δύναμη του ατμού. Πρόκειται για το απόλυτο καλλυντικό μαλλιών στο είδος του.

Αφήστε μας να αυτοσχεδιάσουμε και δε θα σας απογοητεύσουμε. Τολμήστε μαζί μας την αλλαγή και θα νιώσετε όμορφα με κάτι διαφορετικό.

Image 5
Image 4

Αν θέλετε να κλέψετε την παράσταση σε μια κοινωνική εκδήλωση, σε γάμο ή βάπτιση, σας προκαλούμε να δοκιμάσετε ένα βραδινό χτένισμα που τόσο πολύ μας αρέσει να δημιουργούμε για εσάς, ένα χτένισμα με πολλές παραλλαγές, ένα περίτεχνο σινιόν ή ένα διακριτικό σινιόν με ασύμμετρες αισθητικές λεπτομέρειες.
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ενοικίαση τρέσας ή για μια ειδική κατασκευή ενός ιδιαίτερου χτενίσματος.
Μέσα από την εμπειρία μας εντοπίζουμε αυτό που σας κάνει να ακτινοβολείτε και αναδεικνύει τα δυνατά σημεία του προσώπου σας, αλλά και της συνολικής σας εμφάνισης γενικότερα.

Αποκωδικοποιούμε τις νέες τάσεις της μόδας και τις μετατρέπουμε σε εμπορικές δημιουργίες για να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και τα θέλω της σύγχρονης, πολυάσχολης και δυναμικής γυναίκας.
Η βάση σε κάθε κομμωτική εργασία, είναι το κούρεμα.
Ένα σωστό κούρεμα συμμετρικό η ασύμμετρο, βοηθά στο να αναδειχθεί το χρώμα, το χτένισμα και να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
Όλα αυτά βέβαια έχουν βάση τις αρχές της προσωπολογίας στην οποία έχουμε εκπαιδευτεί από τον κορυφαίο Γάλλο Claude Juillard, εμπνευστή του visagisme total look. Ελάτε στο χώρο μας να σας κάνουμε ένα ευέλικτο κούρεμα που θα μπορείτε να τιθασεύσετε εύκολα και μόνη σας στο σπίτι.

Τολμήστε ένα κλασικό καρέ με αρκετές παραλλαγές και ασύμμετρες πιο in γραμμές.
Τα κοντά μαλλιά από την άλλη, υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν πηγαίνουν σε όλα τα σχήματα προσώπου…Μαζί θα εντοπίσουμε το κατάλληλο σχήμα που θα ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο.
Ποιος είπε ότι τα μακριά μαλλιά δεν έχουν ανάγκη κουρέματος; Λόγω των θερμαντικών μέσων τα μαλλιά αποκτούν ψαλίδα ανοίγοντας στην άκρη τους, για αυτό λοιπόν επιβάλλεται περιποίηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να μακραίνουν υγιή. Προτιμούμε λοιπόν να κρατούμε το κυρίως μήκος των μαλλιών και να κάνουμε εσωτερικό φιλάρισμα.

Ποιος είπε πως η περιποίηση είναι γένους θηλυκού;
Οι άντρες έχουν θέση στο χώρο μας καθώς τα τελευταία χρόνια η μόδα στο ανδρικό εξελίσσεται συνεχώς.
Γνωρίζουμε από κλασικές γραμμές κουρέματος μέχρι μοντέρνα styling και σχηματισμό γενειάδας.
Ελάτε να σας αλλάξουμε το look.
Μπορούμε να σας μειώσουμε τα γκρίζα μαλλιά με 1 cover χρωμοτζελ χωρίς αμμωνία μέσα σε 5 λεπτά. Δημιουργεί ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα σε πολλές αποχρώσεις που φεύγει με τα λουσίματα και διαρκεί 1 μηνα, μέχρι το επόμενό σας κούρεμα.

Image 7
Image 6

Και οι μικροί μας πελάτες αξίζουν την καλύτερη δυνατή περιποίηση.
Μοντέρνο κούρεμα ή πρωτότυπες πλεξούδες για τα μικρά κορίτσια μας.
Φροντίζουμε να φεύγουν πάντα ευτυχισμένα από τον χώρο μας με δώρο επιβράβευσης, έτσι ώστε να αποβάλλουν κάθε φόβο και η επίσκεψη στο κομμωτήριο να αποτελεί ευχάριστη εμπειρία τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους γονείς.

Το χρώμα των μαλλιών σας είναι το μόνιμο μακιγιάζ σας που αποτελεί πλέον ένα στοιχείο- κλειδί για να τονίσει μια γυναίκα τα χαρακτηριστικά της, να συμπληρώσει το look της ή απλώς να εκφράσει την εσωτερική της διάθεση.
Ποιο χρώμα να επιλέξω για τα μαλλιά μου, αναρωτιέται κάθε γυναίκα. Τι μου ταιριάζει? Μαζί μπορούμε να κάνουμε μια συμβουλευτική χρώματος. Πρόκειται για μια διαδικασία σύνθετη για την οποία πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλοί παράγοντες.
Το χρώμα των ματιών με το χρώμα της επιδερμίδας μας, καθορίζει την απόχρωση (ζεστή ή ψυχρή) καθώς και τη βαφή που μας ταιριάζει.
Η φυσική βάση ή το ποσοστό λευκών μαλλιών έχει κι αυτό τη σημασία του. Ή αν μια πελάτισσα ακολουθεί πιστά τη μόδα και θέλει την τελευταία τάση χρώματος στα μαλλιά της.

Στα επιδέξια χέρια του επαγγελματία κομμωτή η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών γίνεται παιχνιδάκι χωρίς κανένα κίνδυνο και φόβο για αμφίβολο αποτέλεσμα, όπως συνήθως συμβαίνει με πειραματισμούς κατ’οίκον! Η γκάμα αποχρώσεων βαφής μεταμορφώνεται σε μια παλέτα χρωμάτων make up, προσφέροντας εξατομικευμένες ασφαλώς προτάσεις και ασφαλή επιτυχημένα αποτελέσματα.
Έχοντας σεβασμό στην πελάτισσα, επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρίες μαλλιών. Χρησιμοποιούμε πάντα βαφές που είναι απαραιτήτως δερματολογικά ελεγμένες υψηλής ποιότητας.

Υπηρεσίες Χρώματος

Βαφή – Ανταύγειες – Ντεκαπάζ – Ντεκολορασιόν
Ombre – Sombre – Bronde contouring – Tiger eye – Babylights

CONTOURING

Η γνωστή τεχνική του Contouring περνάει από το μακιγιάζ στο χρώμα των μαλλιών προκειμένου να διαμορφώσει το σχήμα και τον όγκο του προσώπου με τη βοήθεια φωτοσκιάσεων.

Ταιριάζει τέλεια σε όλες τις γυναίκες και τις αναδεικνύει με οποιοδήποτε χρώμα επιλέξουν για τα μαλλιά τους. Ο ρόλος του κομμωτή είναι και σε αυτήν την περίπτωση απαραίτητος, καθώς το Contouring χρειάζεται την επαγγελματική και προσωποποιημένη του διάγνωση.

Ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις τοποθετούνται στρατηγικά σε διαφορετικά σημεία των μαλλιών, ώστε να έχετε το ιδανικό οβάλ σχήμα προσώπου και να αναδειχτούν τα ωραιότερα χαρακτηριστικά σας.

OMBRE

Το Ombre είναι μια τάση για το χρώμα των μαλλιών που αγαπούν οι Ελληνίδες και επιλέγουν συνεχώς σε διαφορετικά αποτελέσματα και στυλ. Είναι αναμφισβήτητα μια τάση που ήρθε για να μείνει.

Το Ombre είναι μια τεχνική χρώματος που εμφανίζει έντονη αντίθεση ανάμεσα σε ρίζα, μήκη και άκρες.

Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις σε μήκη και άκρες παίζουν με το φως και τις διαβαθμίσεις του χρώματος.

Για υγιή λαμπερά μαλλιά και χρώμα με διάρκεια ζητήστε από τον κομμωτή σας να προσθέσει Smartbond στη βαφή σας.

TIGER EYE

Το Tiger Eye είναι ιδανικό για όσες γυναίκες έχουν καστανή βάση και επιθυμούν ένα πιο ζεστό και γλυκό αποτέλεσμα στα μαλλιά τους.

Η τεχνική πήρε το όνομά της από το ομώνυμο πέτρωμα με τις χρυσές και χάλκινες ρίγες.

Ο κομμωτής σας χρησιμοποιώντας το balayage θα ξεχωρίσει τους τόνους της καραμέλας πάνω στην καστανή βάση σας.

BRONDE

Η τεχνική Bronde συνδυάζει καστανές και ξανθές αποχρώσεις που μπλέκονται αρμονικά για να προσφέρουν ένα πολύ φυσικό και φωτεινό αποτέλεσμα. Έτσι, μπορεί η κάθε γυναίκα να αποκτήσει τη λάμψη του ξανθού ακόμα κι αν έχει καστανή βάση.

Ταιριάζει τέλεια στις Ελληνίδες.

Τολμήστε την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας!

SMARTBOND

Τολμήστε την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας!

Eνδυνάμωση μαλλιών με SMARTBOND

Tο smartbond - αποκλειστικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες κομμωτές - είναι μια νέα υπηρεσία που προστατεύει και ενδυναμώνει τα μαλλιά. Είναι ένα πρόσθετο που αναμειγνύεται με τη βαφή ή το ξανοικτικό, έτσι ώστε ενδυναμώνει και να προστατεύει τους δεσμούς της τρίχας των μαλλιών κατά τη διάρκεια μιας τεχνικής υπηρεσίας χρώματος. Εκτός από τεχνική υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως περιποίηση για το λουτήρα, που αφενός μεν ενδυναμώνει, αφετέρου δε θρέφει τα μαλλιά. Και στις δυο περιπτώσεις ακολουθούνται 3 βήματα. Τα βήματα 1 & 2 πραγματοποιούνται στο κομμωτήριο ενώ το το βήμα 3 αποτελεί τη συνέχεια της περιποίησης στο σπίτι. Πρόκειται για το Conditioner της σειράς, που, χάρη στην εμπλουτισμένη με ceramides σύνθεσή του, ενδυναμώνει την τρίχα και προστατεύει τα μαλλιά.

O κομμωτής θα διερευνήσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες που έχετε για τα μαλλιά σας και θα σας προτείνει την ιδανική θεραπεία για τέλεια μαλλιά, με επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε μέρα. Πάντα μέσα στις εξελίξεις προσφέρουμε στο πελατολόγιό μας ό,τι πιο εξελιγμένο και πρωτοποριακό κυκλοφορεί.
Ελάτε να σας ενημερώσουμε για τις καινούριες πρωτοποριακές θεραπείες πλήρως αναδόμησης μαλλιών. Γιατί ο κομμωτής σας ξέρει τα μαλλιά σας, όπως κανείς άλλος. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να κάνει διάγνωση και να σας προτείνει εξατομικευμένες υπηρεσίες, ώστε να διατηρείτε τα μαλλιά σας όμορφα και λαμπερά. Εφαρμόζουμε μια ολόκληρη γκάμα θεραπειών με συμπυκνωμένες συνθέσεις για να αποκαθιστούμε την απαλότητα και την ελαστικότητα, όπως ορούς αναδόμησης και ειδικές αμπούλες.
Οι θεραπείες μαλλιών δίνουν τροφή και ενδυναμώνουν τα μαλλιά σας. Γίνονται είτε μετά από κάποια τεχνική εργασία (βαφή – ανταύγειες – ombre) είτε πριν από το χτένισμα για να δώσουμε ενυδάτωση στην τρίχα πριν τη χρήση θερμότητας, πιστολάκι, και τρέσες babyliss.

Μετά τη βαφή χρειάζεται θεραπεία εξισορρόπησης του pH για να μπορέσουν να «κλειδώσουν» τα λέπια της τρίχας και να κλειδώσει το χρώμα, ώστε να συντηρηθεί καιρό.

Στη συνέχεια σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες των μαλλιών σας, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε και στο σπίτι, για να παρατείνετε τα οφέλη των θεραπειών κομμωτηρίου by Rania .
Ανάλογα με τη διάγνωση της τρίχας γίνεται η κατάλληλη θεραπεία με το κατάλληλο ph και τη χρήση θερμοκρασίας του Steam Pod (πρέσα ατμού).

ΑΜΠΟΥΛΕΣ L`Oreal Professionnel

Περιέχουν:

 • γαλακτικό οξύ που βοηθάει στην αναδόμηση του cortex της τρίχας
 • φυτοκερατίνη, η οποία ενισχύει τη δομή των μαλλιών
 • κηραμίδια που χτίζουν τη δομή της τρίχας
 • λιπίδια, τα οποία δημιουργούν προστατευτικό φράγμα.

ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM

Η καλύτερη ενυδάτωση και αναδόμηση σύμφωνα με κάθε τύπο μαλλιών.

POWERDOSE COLOR

Αμπούλα για βαμμένα μαλλιά L'Oréal, l Professionnel.

«Κλειδώνει» το χρώμα των μαλλιών και το προστατεύει από γρήγορο ξεθώριασμα. Εξασφαλίζει διπλή θρέψη των ινών των μαλλιών, κάνοντάς τα μαλακά, ζωντανά και υγιή.

POWER REPAIR LIPIDIUM

Αμπούλα για άμεση επανόρθωση ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

 • αναδομεί και επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά
 • ενυδατώνει και λειαίνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει
 • χαρίζει λάμψη
 • τα μαλλιά παραμένουν απαλά σαν μετάξι

Θεραπεία PRO FIBER

Επανόρθωση ευαισθητοποιημένων μαλλιών. Κλειδώνει τα μόρια στο εσωτερικό της τρίχας με μεγάλη διάρκεια. Εκπληκτική υφή, που γίνεται ένα με τα μαλλιά, κατά την εφαρμογή. Μεταμορφώνει τα μαλλιά, διευκολύνοντας το ξεμπέρδεμα και το χτένισμα. 5 λεπτά μετά την εφαρμογή, τα μαλλιά είναι λαμπερά, μεταξένια, ανάλαφρα και απόλυτα πειθαρχημένα. Αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας, που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ μέχρι σήμερα στη L'Oréal.

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και έρευνας και σε συνδυασμό με 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η L'Oréal, κατάφερε να δημιουργήσει τη σειρά Pro Fiber, η οποία βασίζεται στην τεχνολογική επανάσταση APTYL 100. Η σειρά αυτή βοηθά στην επανόρθωση των ευαισθητοποιημένων μαλλιών και ενεργοποιείται συνεχώς.

Η ικανότητά της να κλειδώνει τα μόρια στο εσωτερικό της τρίχας με μεγάλη διάρκεια, την καθιστά την 1η τεχνολογία στα χρονικά που πέτυχε αυτό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ:

 • Αποτελεσματικό προϊόν που έχει μεγάλη διάρκεια, κάτι που δεν είχε επιτύχει μέχρι τώρα η L'Oréal,
 • Συμβάλλει στην άμεση επανόρθωση της τρίχας, καθώς ''κλειδώνει'' τα μόρια στο εσωτερικό της

3 ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

1ο: Για τρίχα με επηρεασμένη επιφάνεια: Pro Fiber Rectify
2o: Για τρίχα με επηρεασμένο φλοιό και επιφάνεια: Pro Fiber Restore
3ο: Για τρίχα που έχει υποστεί φθορές σε φλοιό και επιφάνεια: Pro fiber Reconstruct.

Θεραπείες για το σπίτι

Στο χώρο μας θα βρείτε επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες περιποίησης μαλλιών.

Έχοντας τη δική μας καθοδήγηση σε συνδυασμό με τα προϊόντα μας θα μπορείτε να έχετε ένα εξίσου εκπληκτικό αποτέλεσμα και στο σπίτι σας.

POWER MIX

Oι νέες εντατικές και προσωποποιημένες θεραπείες που προετοιμάζονται την ίδια στιγμή, μπροστά στα μάτια σας. Με τις νέες και φρέσκιες θεραπείες μαλλιών, θα νιώσετε τα μαλλιά σας πιο απαλά, ανάλαφρα και λαμπερά. Έχει περιεκτικότητα σε αγνά ενεργά συστατικά επαγγελματικής συγκέντρωσης, προσφέροντας εκθαμβωτική λάμψη και απαλότητα.

Αλλάζουμε μήκος και προσθέτουμε όγκο στα μαλλιά σας εύκολα και γρήγορα με extension remy hair σε ποικιλία χρωμάτων (ombre hair exte, highligts hair exte). Σωστή τοποθέτηση σημαίνει εύκολη αφαίρεση. Συγκεκριμένα:

 • χωρίς πρόβλημα στη φυσική τρίχα
 • αντοχή και διάρκεια χρόνου
 • φυσικό αποτέλεσμα
 • εύκολη αφαίρεση

Το κομμωτήριο by Rania εγγυάται άψογο αποτέλεσμα στην εφαρμογή των extensions, γιατί χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά και παρέχει την πιο υπεύθυνη εξυπηρέτηση.

 1. Το υλικό συγκόλλησης των extensions είναι δοκιμασμένο και έχει όλες τις προδιαγραφές για μεγάλη σταθερότητα και εύκολη αποκόλληση, χωρίς να επηρεάζονται στο ελάχιστο τα μαλλιά.
 2. Τα μαλλιά που χρησιμοποιούμε είναι ανώτερης ποιότητας. Δουλεύουμε μόνο με φυσική remy τρίχα, η οποία δεν επιτρέπει στα μαλλιά να μπερδεύονται και δίνει μεγαλύτερη φυσικότητα στην κίνηση και την αφή των μαλλιών ώστε να μη διακρίνονται ακόμη και χωρίς styling. Έτσι, κάθε γυναίκα έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί όποιον τύπο χτενίσματος επιθυμεί.

Μεγάλη ποικιλία χρώματος – μήκους.
Τοποθέτηση μόνιμης (micro rings-κερατίνη) ή προσωρινή με κλιπ ή συνδυασμός τρέσας με hair extensions.

Η τεχνική με τρέσες, ιδανική για γρήγορη εφαρμογή, απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, αλλά δε σας αρέσει ο όγκος. Τα extensions με τρέσες εφαρμόζονται σε πολλές παραλλαγές, ανάλογα με τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά και δίνουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα χαρίζοντας μαλλιά μακριά, χωρίς πολύ μεγάλο όγκο.

Το ραφτό μπορεί να παραμείνει στα μαλλιά μέχρι και 2 μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα, τα extensions πρέπει να αφαιρεθούν και να επανατοποθετηθεί η τρέσα. Με τη σωστή συντήρηση και τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων έχουμε τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε τα ίδια μαλλιά μέχρι και 3 φορές, έχοντας πάντα το ίδιο εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Στο Κομμωτήριο by Rania στο Κιάτο χρησιμοποιούμε άριστη ποιότητα μαλλιού Remy, σε διάφορα μήκη και στυλ (ίσια, σπαστά, σγουρά) και σε πολλά χρώματα. Μπορείτε να αναμίξετε δύο, τρία ή τέσσερα χρώματα για ένα εξαιρετικό, μοναδικό αποτέλεσμα!

Τα άκρα μας καταπονούνται καθημερινά από εξωτερικούς παράγοντες και αντικείμενα που τους προκαλούν. Παρ’ όλα αυτά, τα περιποιημένα άκρα θεωρούνται απαραίτητο συμπλήρωμα για μια προσεγμένη εμφάνιση. Για αυτό το λόγο κρίνεται απαραίτητο να τα φροντίζουμε τουλάχιστον μια φορά στις δεκαπέντε ημέρες.

Απλό μανικιούρ

Η ομορφιά φαίνεται από την κορυφή ως τα νυχιά γι΄αυτό σας προτείνουμε μια περιποίηση με υγρό ή ξηρό μανικιούρ έχοντας αντοχή στο χρόνο και μεγάλη ποικιλία επιλογής χρωμάτων που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

Express μανικιούρ

Μια γρήγορη και οικονομική λύση για νυχιά σας είναι το μανικιούρ εξπρές που περιλαμβάνει κόψιμο και λιμάρισμα των νυχιών, δίνοντας το σωστό σχήμα και μήκος. Έπειτα εμποτίζουμε με ενυδατικό λάδι και κάνουμε χαλαρό μασάζ με ενυδατική κρέμα. Τέλος μπορούμε να προσθέσουμε το βερνίκι της αρεσκείας σας.

Ημι-μόνιμη βαφή

Εάν θέλετε αντοχή στο χρώμα των νυχιών σας, μη διστάσετε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας με προϊόντα που είναι δοκιμασμένα. Μετά από ένα express μανικιούρ ακολουθεί η βαφή με ημιμόνιμο βερνίκι χρώματος ή γαλλικού που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του τεχνητού νυχιού όπως ανθεκτικότητα, διάρκεια, μηδενικό χρόνο στεγνώματος, προστασία νυχιών, αφαίρεση σε λίγα λεπτά.

Βάψιμο

Για την ομορφιά των χεριών σας μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα, μέσα από την μεγάλη γκάμα χρωμάτων που διαθέτουμε. Αν ήδη φοράτε κάποια βαφή, την αφαιρούμε και έπειτα προσθέτουμε τη νέα καλύπτοντας με στεγνωτικό για να δώσουμε περισσότερη διάρκεια και λάμψη στα νύχια.

Τεχνητά νύχια

Έχετε την επιλογή μεταξύ ακρυλικού ή gel για την φυσική ενίσχυση ή την τεχνητή επιμήκυνση των νυχιών σας. Ώστε να μεγαλώνουν χωρίς να σπάνε και να τα βάψουμε με ό,τι χρώμα θέλετε.

Θεραπευτικό πεντικιούρ

Εάν σας βασανίζουν κάλοι, σκληρύνσεις, σκασμένες φτέρνες, νύχια που μπαίνουν στο δέρμα, διαβητικά πόδια σίγουρα χρειάζεστε τη γνώση ενός ειδικού. Μετά την περιποίηση όλου του πέλματος τελειώνουμε με μασάζ και βαφή στο χρώμα που επιθυμείτε.

SPA άκρων (χεριών & πελμάτων)

Το Spa είναι η ιδανική λύση για να νιώσετε γρήγορη ανακούφιση στα ταλαιπωρημένα άκρα σας που καταπονούνται καθημερινά. Αν λοιπόν θέλετε πλήρη ενυδάτωση έπειτα από την περιποίησή, σας παρέχουμε peeling χεριών ή πελμάτων, ενώ ακολουθεί μάσκα παραφίνης και μασάζ άκρων.

Οταν το επαγγελματικό μακιγιάζ συμπληρώνει τη φυσική ομορφιά, τότε το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό. Αν όμως δεν διαθέτετε τα τέλεια χαρακτηριστικά, η τέχνη του μακιγιάζ στα χέρια ενός επαγγελματία makeup artist, μπορεί να τα βελτιώσει, να τα διορθώσει, να τα καλύψει και να αναδείξει ένα υπέροχο πρόσωπο.

Απλό Μακιγιάζ

Απλό μακιγιάζ είναι το μακιγιάζ που συνοδεύει την πρωινή και μεσημεριανή εμφάνιση. Σκοπός του είναι η προβολή του προσώπου και των χαρακτηριστικών του με έναν τρόπο φυσικό και ανάλαφρο. Περιλαμβάνει makeup, πούδρα, ρουζ, σκιά ματιών, μολύβι ματιών, μάσκαρα, κραγιόν.

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Το επαγγελματικό μακιγιάζ δίνει στο πρόσωπο έμφαση, λάμψη, εξαφανίζοντας τις ατέλειες και τονίζοντας τα πιο ωραία μας χαρακτηριστικά. Περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών serum και βάσεων για λεία και ματ όψη, makeup, πούδρα, ρουζ, λάμψη, φωτοσκιάσεις, σκιές ματιών, μολύβι, eyeliner, μάσκαρα, βάψιμο φρυδιών, περίγραμμα χειλιών, κραγιόν, lipgloss.

Σχήμα φρυδιών

Στη σωστή εικόνα του προσώπου, πρωταρχικό ρόλο παίζει και το φρύδι. Ακολουθώντας πιστά τους σωστούς κανόνες σχηματισμού του φρυδιού, διαμορφώνουμε το κατάλληλο για τη κάθε περίπτωση «τόξο», ώστε να αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μάτια σας.

Το φρύδι σχηματίζεται με κερί ή/και με τσιμπιδάκι.